HMG  CENSOR
Társasházkezelő Kft.

Üdvözöljük Cégünk Honlapján!

Cégünk budapesti és pest megyei lakóparkok, társasházak kezelésével, közös-képviseletével, ingatlankezeléssel, ezen felül lakóparkok, társasházak és irodaházak takarításával, gondnokságával és kertgondozásával foglalkozik. Fő célunk magas szintű szolgáltatás nyújtása, amellyel megpróbáljuk kiküszöbölni az e piacokon tapasztalható hiányosságokat. Honlapunkon ezen szolgáltatásainkról részletes tájékoztatást talál, továbbá hasznos információkkal szolgálunk a társasházak lakóközössége számára. Bármi kérdése, észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal!

Kollegáink között egyaránt megtalálhatók a precíz  pénzügyi szakemberek, a műszaki kérdésekben jártas mérnökök és a törvényi szabályozásokat  ismerő jogászok.

 Tevékenységünket a 2003. évi CXXXIII. Társasházi Törvény alapján végezzük,  ez határozza meg működésünk legfőbb irányelveit.

 

 

 

 

ÁRAJÁNLAT

 Társasház közös képviseleti feladataink ellátására kérje részletes árajánlatunkat.

 

0-24 ÓRÁS KÉSZENLÉTI ÜGYELET

Cégünk 0-24 órás készenléti ügyeletén a felmerülő hibát azonnal bejelentheti, így a hibák kijavítását a legrövidebb időn belül, de legkésőbb 24-48 órán belül megoldjuk.

 

KAPCSOLAT

Vegye fel velünk a kapcsolatot online vagy telefonon.